It has always been about coffee

Koffie op het werk

Steeds meer bedrijven, ondernemers en coworking spaces zien in dat goede koffie direct leidt tot tevreden werknemers, maar ook dat goede koffie een visitekaartje is voor je bezoekers. Net zoals we je thuis willen laten genieten van een heerlijke, dagelijkse kop koffie vinden we het net zo belangrijk dat jouw koffie op het werk minstens zo goed is. Zoals je weet worden belangrijke beslissingen altijd genomen met een kop koffie op tafel en verwelkom je gasten ook met een warme ijsbreker.

Smerige koffie op je werk? Laat ons een koffiescan doen bij je bedrijf

Is dit niet wat jij jouw gasten en medewerkers wilt meegeven? Gun jij hen, en jezelf, een goede kop koffie op het werk? Miss Morrison denkt graag met je mee, zodat we samen voor jouw bedrijf een passend koffieconcept ontwikkelen. Heb je interesse of wil je meer weten? Er staat een lekkere bak koffie in Delft of Staphorst bij onze koffiebranderij klaar, maar als dit je even niet past doe dan de koffie scan. Wij  komen langs op je bedrijf met koffie om je de Miss Morrison koffie te laten proeven.

Op zoek naar je eigen koffieNeem voor je eigen private label koffie contact met ons op.

Miss Morrison Koffiebranderij

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft en Staphorst. De koffiebranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur in Delft en in Staphorst iedere donderdag van 15:00 tot 19:00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat 7 in Delft en aan de Wethouder Ohmannstraat 6 in Staphorst, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?