Miss Morrison geeft ook workshops om jullie koffieliefhebbers te fijne kneepjes bij te leren.

Workshops

“If you always do what you always did, you will always get what you always got.” – Albert Einstein

“If you always do what you always did, you will always get what you always got.” – Albert Einstein

Alles over koffie!

Koffie is een onwijs mooi en puur product. De mooie karakters die een kop kan bezitten vormen zich tijdens het groeiproces, ontwikkelen zicht tijdens het roosteren en komen bij het zetten vrij. De heerlijke smaken die zich in een kop kunnen vormen zorgen voor geluk!

Leer verschillende zetmethode’s kennen!

Onze kennis en passie over de geur, smaak en over het product koffie willen we graag met je delen daarom hebben we vijf workshops voor je ontwikkeld.

De locatie voor de workshops zijn ‘De loods’ van Miss Morrison aan de Faradayweg 13 in Delft. Je kunt je inschrijven voor de data die op onze website staan, kies eerst een workshop en dan de bijpassende datum.
Heb je een specifieke datum in gedachten waarbij je met vrienden of familie een workshop wilt volgen?? Martin denkt graag met je mee, dus mail hem gerust op martin@missmorrison.nl, zodat zijn agenda kan checken om te kijken wat hij voor je kan betekenen.

Schrijf je nu in!

Aankomende Workshops

Datum Naam Prijs
24 augustus 2018 vrijdag Workshop – Coffee as a Barista – Machine – Locatie Faradayweg 13 – 1900-2130 € 49,-
img_5061n

Coffee as Barista – Machine!

Tijdens een Barista training leren we hoe je met je espressomachine een goede espresso of cappuccino kunt maken, maar ook de oorsprong van je koffiebonen, manier van roosteren en de technische achtergrond van je machine komen aan bod. Al deze facetten spelen uiteindelijk een belangrijke rol in het bereiden van de koffie.
Deze workshop zal zich vooral richten op het bereiden van koffie met een espresso machine.

DUUR: 2,5 UUR
KOSTEN: 49 PER PERSOON

Schrijf je nu in!

2018-02-26 20.34.22-3

Coffee as a Barista – Latte Art!

Tijdens deze (nieuwe) gevorderde training leren we hoe je met je melkschuim vormen kan maken in je cappuccino. Rosetta’s, een appel en een hart zijn de vormen die geschonken gaan worden in je kop. We verwachten enige ervaring met het zetten van espresso’s en het schuimen van melk op een espressomachine. Het word veel oefenen tijdens de workshop om de juiste bewegingen te maken in een kort tijdbestek van schenken om zo een mooie kop koffie te kunnen neerzetten.

DUUR: 2,5 UUR
KOSTEN: 69 PER PERSOON

Schrijf je nu in!

Naamloos AANGEPAST

Coffee to cup!

De workshop Coffee to cup! is een kennismaking met koffie, waarbij de focus vooral ligt op het proeven en beoordelen van koffie, ook wel het cuppen genoemd. Wat komt er allemaal kijken bij het proeven en het beoordelen van de smaken van koffie? En kun jij citrustonen van karamelzoetheid of chocolade onderscheiden?
We nemen je mee in deze wondere wereld en dagen je uit om je smaakpapillen te triggeren!

DUUR: 2,5 UUR
KOSTEN: 49 PER PERSOON

Schrijf je nu in!

IMG_4873kl

Koffiecollege

Altijd alles willen over het brandproces van koffie? Meer weten over de herkomst van de groene koffieboontjes? En wat er precies gebeurd als de boontjes de brander in gaan? Tijdens het koffie college verwelkomen we je graag in de branderij op de Voorstraat waar Martin je meer vertelt over het proces van koffie branden. Na afloop van het roosteren, worden er twee of drie (afhankelijk van de tijd) koffies op verschillende zetmethoden gezet zodat je zelf het effect van het roosterproces kan ervaren.

DUUR: DRIE KWARTIER
KOSTEN: 7,50 PER PERSOON

Schrijf je nu in!

Aankomende Workshops

Datum Naam Prijs

Schrijf je in voor een Workshop

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Aantal personen *

Workshop naam*

Workshop datum*

Opmerking