Workshops

Wil je nu echt leren hoe je je espressomachine zo goed mogelijk in kunt stellen? Waarom je moet zoeken naar een 'muizenstaartje' als je koffie uit de piston stroomt, ben je klaar met die crappy cappuccino's of wil je je gewoon eens verdiepen in de smaak van koffie?? Volg dan een van onze workshops! Martin spijkert je kennis over koffie bij, leert je waar je op moet letten als je een goede espresso wil zetten en hij geeft je tips en tricks voor het goed opschuiven van melk voor de perfecte cappuccino. Gegarandeerd dat je naar huis gaat met de juiste techniek om, vanaf dan, elk weekend je vrije dag te starten met de lekkerste koffie.

Workshops

De afgelopen periode is er veel vraag geweest naar de workshops. We hebben daarom besloten om tot de zomer weer te starten met de workshops. Er staan voor nu twee data voor Barista workshops gepland en de nieuwe data zullen pas in september weer worden ingepland. VOL = VOL

Wil je een familie- of bedrijfsuitje organiseren of wil je jouw partner/buren/vrienden/familie of personeel de juiste koffie skills laten ontwikkelen??

Je inschrijven voor een workshop kan vanaf NU weer via onze website, maar een training inplannen op een specifieke data (met een groep van minimaal 5 personen) kan natuurlijk ook. Mail ons dan even op contact@missmorrison.nl zodat we met je mee kunnen denken.

Ontdek hier meer producten

Shop hier onze bestsellers

Miss Morrison Koffiebranderij

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft. De stadsbranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat in Delft, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop in Delft kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?