Gratis verzending vanaf 65 euro
Wekelijks vers gebrande bonen
Persoonlijke kwaliteitscontrole
Gratis verzending vanaf 65 euro
Persoonlijke kwaliteitscontrole

Thee in buisje

Miss Morrison heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten thee. Onze thee is uniek van smaak en zorgt, elke keer weer, voor een feestje in je theekop. Dol op groene thee? Dan raden we je aan om de Jasmijn Parels of onze Japanse Cherry Blossom te proberen. Liever een kopje rooibos? Dan is de Rooibos Citrus iets voor jou. Toch liever zwarte thee? Dan is de Miss Grey de oplossing.

Thee

Ben je dol op thee? Dan ben je bij Miss Morrison aan het juiste adres! Onze verschillende soorten thee: groene thee, zwarte thee, rooibos en kruidenthee, bieden elke theeliefhebber een heerlijke en unieke kop thee. 

Dompel jezelf onder in de wereld van thee, waar elke kop een uniek verhaal vertelt. Van de delicate allure van groene thee tot de robuuste rijkdom van zwarte thee en de fruitige smaken van rooibos. Miss Morrison thee is een cadeautje in je theekop. Miss Morrison thee is uniek qua smaak. Duurzaamheid is belangrijk voor ons bij Miss Morrison. Daarom is onze thee op duurzame wijze verbouwd. Daarnaast hechten wij waarde aan Fairtrade zodat de theeboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun thee. 

Thee in buisje

Onze Miss Morrison Thee in Buisje bevat 30 gram hoogwaardige kwaliteit thee. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Of je nu een ervaren theeliefhebber bent of net jouw liefde voor thee hebt ontdekt, we bieden je bij Miss Morrison graag de beste thee van hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen is onze koffie duurzaam verbouwd, ook onze thee is duurzaam zodat jij onbezorgd van jouw kop thee kan genieten!

Miss Morrison heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten thee. Onze thee is uniek van smaak en zorgt, elke keer weer, voor een feestje in je theekop. Drink je het liefst groene thee? Kies dan voor: Happiness Tea, Miss Morrison Favorite, Japanese Cherry Blossom, Royal Jasmin of Vanille Green. Liever zwarte thee? Dan raden we je de volgende thee aan: Chai Kruiden, Java Malabar, Miss Grey, Mr Grey. Dol op Rooibos? Dan moet je de Rooibos Citrus of onze Rooibos Chai Massai proberen! Fan van kruidenthee? Dan raden we je onze Frisse Jan of Magic Mambo aan.

Familie Tempelman

“Mensen bewust laten genieten van hun koffie, dat is waar wij samen naar streven.”

Miss_Morrison_Familie_Tempelman_Visie_Koffie

Blijf up to date

Scroll naar boven