Koffie op het werk

Steeds meer bedrijven zien in dat goede koffie direct leidt tot tevreden werknemers, maar ook dat koffie een visitekaartje is naar klanten die de het bedrijf komen bezoeken.

Net zoals we je thuis willen laten genieten van je dagelijks kop koffie vinden we het belangrijk dat je op je werk ook een goede kop koffie kunt drinken. Denk maar eens na: belangrijke beslissingen worden genomen met een kop koffie op tafel! Elke ontmoeting of gesprek begint met de vraag of je een kop koffie wilt. Of loop de vergaderzaal van je bedrijf binnen en er staat een kan koffie op tafel.

Een kop koffie is een rustmoment in je dag of motiveert je om verder te gaan.

Zeg nou eens eerlijk; hoe belangrijk is koffie bij jullie in het bedrijf? Gun je jezelf een goede kop koffie? En wat gun jij je klanten??

Miss Morrison denkt graag mee in het ontwikkelen van koffieconcepten bij jullie in het bedrijf. Heb je interesse of wil je meer weten? Wij vinden dat het met een goed kopje koffie op tafel allemaal een stuk makkelijker praat, dus kom gerust een keer langs in de branderij of neem contact met ons op.

Op zoek naar je eigen koffie?
Neem voor je eigen private label contact met ons op.

Bedrijfsnaam *

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Adres *

Bericht *