Over ons

Iedereen in team Miss Morrison heeft zijn eigen talent, maar het allerbelangrijkste wat ons verbind met elkaar is koffie. We delen de passie voor dit mooie en fascinerende product, maar binnen Miss Morrison hebben we allemaal onze eigen kwaliteiten.

Team Miss Morrison

Cisca - Roasting expert

Cisca is bedenker en het creatieve brein achter Miss Morrison. Haar kennis en passie voor het product koffie is oneindig. Met haar Groningse nuchterheid en snelle denkvermogen is ze aanvoerder van ons team. Als expert staat ze voor de kwaliteit van onze koffiebonen.
Ze kan nog wel eens stuiteren, want ze zit altijd vol ideeën, is altijd op zoek naar inspiratie en heeft een hele duidelijke visie. Uitdagingen gaat ze niet uit de weg. Naast het harde werken gaat ze graag op pad met haar oude Volvo en Engelse Bulldog op de bijrijdersstoel.

Cisca in een paar woorden? Oplossingsgericht, perfectionistisch, koffie minded en eigenwijs.

 

Martin - Chief in charge

Martin houdt niet van vroeg opstaan, maar om iedereen van verse koffie te voorzien, doet hij het toch! Onze van origine docent vliegtuigbouwer, heeft sinds januari 2018 het ambacht van het koffie branden ontdekt en vind dit stiekem veel leuker dan vliegtuigen. Gelukkig voor ons, want naast zijn handige skills is hij ook een hele gezellige collega.
Hij praat met veel passie over koffie en draagt dit graag over aan anderen door het geven van workshops. Zijn drive om in de branderij te staan is om iedereen bij Miss Morrison vrolijk en tevreden de deur uit te laten gaan. Martin’s favoriete koffie? Nog steeds een dubbele espresso van de Colombia Huila.

Martin in een paar woorden? Geduldig, eigenwijs en technisch.

Omar - Administratie kampioen

In de branderij zul je hem niet snel tegenkomen, maar hij is onmisbaar in ons team! Omar, is onze kickboks kampioen. Alle bonnetjes en facturen slaat hij kort en klein. Met zijn zachte karakter, Noord Afrikaanse roots en Hollandse humor is hij de stabiele factor binnen de branderij. Omar is altijd in voor een gezellig praatje en staat altijd voor je klaar. Hij werkt niet alleen bij Miss Morrison, maar doet ook nog een sport/management opleiding om later professioneel kickbokser te worden.

Omar in een paar woorden?? Goedlachs, gezellig, eigenwijs en rechtvaardig.

.

Mieke - Store manager

Mieke zet graag de bloemetjes buiten, heeft twee mooie puberdochters en een altijd puberende man thuis rondlopen. Daarnaast wandelt ze graag met haar schattige, maar over enthousiaste hond Ed door de binnenstad van Delft. Haar Brabantse gezelligheid neemt ze elke dag mee naar de Voorstraat waar ze haar taken serieus neemt. Ze is het creatieve brein in onze branderij en houdt ons (maar vooral Cisca) in balans. Voor koffie advies en een leuk cadeau moet je bij zeker weten bij Mieke zijn!

Mieke in een paar woorden? Sprankelend, geduldig, creatief en vooral heel lief!