Koffie bij jou op het werk? Neem contact op met Miss Morrison

Miss Morrison koffie concepten

Verse koffie bij jou op het werk? Miss Morrison denkt graag mee in het ontwikkelen van koffieconcepten bij jullie in het bedrijf.

Verse koffie bij jou op het werk? Miss Morrison denkt graag mee in het ontwikkelen van koffieconcepten bij jullie in het bedrijf.

Steeds meer bedrijven zien in dat goede koffie direct leidt tot tevreden werknemers, maar ook dat koffie een visitekaartje is naar klanten die de het bedrijf komen bezoeken.

Net zoals we je thuis willen laten genieten van je dagelijks kop koffie vinden we het belangrijk dat je op je werk ook een goede kop koffie kunt drinken. Denk maar eens na: belangrijke beslissingen worden genomen met een kop koffie op tafel! Elke ontmoeting of gesprek begint met de vraag of je een kop koffie wilt. Of loop de vergaderzaal van je bedrijf binnen en er staat een kan koffie op tafel.

Een kop koffie is een rustmoment in je dag of motiveert je om verder te gaan.

Zeg nou eens eerlijk; hoe belangrijk is koffie bij jullie in het bedrijf? Gun je jezelf een goede kop koffie? En wat gun jij je klanten??

Miss Morrison denkt graag mee in het ontwikkelen van koffieconcepten bij jullie in het bedrijf. Heb je interesse of wil je meer weten? Wij vinden dat het met een goed kopje koffie op tafel allemaal een stuk makkelijker praat, dus kom gerust een keer langs in de branderij of neem contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een zakelijk proefpakket aan voor op je bedrijf.

Bedrijfsnaam *

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Adres *

Bericht *

Miss Morrison biedt verschillende bonen aan. Allemaal hebben ze hun eigen smaak, dus er is voor ieder wat wils.

Ervaringen met onze koffie op het werk

Michelle Dorgathen

HR & Hiring

De koffie van Miss Morrison wordt door ons toch wel als de secret weapon van GeoPhy’s succes beschouwd. Een gemiddelde dag van een werknemer bij GeoPhy begint meestal bij de koffie machine en het geluid van bonen die gemalen worden galmt frequent door het pand.

Jeroen Guldemond

Directeur Insyde

Koffie is een belangrijke arbeidsvoorwaarde bij Insyde. Zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.
Sterker nog, op onze website nodigen we onze klanten uit om een kop lekkere koffie te komen drinken,
en die belofte maken we helemaal waar met de koffie van Miss Morrison!
www.insyde.nl

Raymond van Uffelen

Eigenaar Ray Brandstore

Ik kies voor Miss Morrison omdat de smaak van de koffie pure liefde is. Je proeft de aandacht die eraan is besteed waardoor het elke dag een feest is om de koffie te drinken. En niet alleen ik ervaar dat, maar ook vanuit mijn klanten krijg ik veler malen de vraag van wie deze heerlijke, maar vooral erg goede, koffie is.

Judith Haan

Eigenaresse Dolly's Foodtruck

Als mobiele keuken, waarbij ik sowieso liever kies voor lokale en verantwoorde producten, is Miss Morrison koffie een logische keuze. Maar niet alleen het verantwoorde en lokale aspect speelt mee, je proeft dat de koffie vers gebrand is, en dat er zorg aan besteed is. Gelukkig proeven mijn klanten dat ook! (Judith, Dolly's Foodtruck)

Joanne Turner

Eigenaresse Holtkamp

Miss Morrison staat voor vakmanschap, perfectie in smaak, veel kennis van zaken en een hele goede en vriendelijke service! Al deze punten proberen wij als Holtkamp, de bakkerij ook na te streven! Daardoor viel Miss Morrison ons al lang geleden op.
Sinds kort schenken we in onze winkel in Delft ook een kopje koffie. Die koffie komt bij Miss Morrison vandaan. Daar krijgen
we veel enthousiaste reacties op. Zelf genieten we ook iedere dag van een kopje koffie á la Miss Morrison…
een rustmoment in de dag waar je heel bewust voor gaat zitten. Joanne (Eigenaar Holtkamp, de bakkerij)

Richard van der Burgh

Eigenaar Van der Burgh Chocolaad

Als wij altijd staan voor de kwaliteit van onze chocolade, dan geldt dat zeker ook voor de ingrediënten. De koffie voor onze chocolade met Ethiopische koffie halen wij bij Miss Morrison. Met passie vers gebrand in kleine batches voor een bijzonder kwaliteit. Voor ons dus een perfecte match.

Gaston Badoux

Eigenaar Ambacht

Ambacht is de molenwinkel in Delftse Molen de Roos. De molen werkt helemaal volgens een eeuwenoud Ambacht: goed geteeld graan is de basis, de wind en de ervaring en kennis van de molenaar maken dat we goed molenmeel kunnen maken voor echte bakkers. In de Molenaarshuis bij de molen schenken we ook koffie en thee. En dan past in Delft alleen Miss Morrison: ook daar wordt ambachtelijk gewerkt: goede bonen, en met de kennis en ervaring van Cisca branden ze er echt hele goede koffie.

Logo LU-ST

Viona de Jong

Eigenaresse van LU-ST

In september 2015 hebben wij onze deuren geopend op de Voorstraat 8 in Delft. Een winkel vol duurzame producten van Nederlandse ontwerpers met daarnaast een kleine lunchroom. De ingrediënten voor de lunchroom willen wij zoveel mogelijk bij lokale ondernemers afnemen en daarbij vinden wij het belangrijk dat het een eerlijk product is.

Zo doende kwamen wij bij onze overbuurvrouw Miss Morrison terecht. In eerste instantie voor de goede, eerlijke boontjes die ook nog eens in dezelfde straat gebrand worden. Na kennis gemaakt te hebben met het Miss Morrison team wisten wij dat het niet alleen de beste koffiebonen van Delft zijn maar werden wij ook geïnspireerd door de passie voor koffie. Wij werken samen met gepassioneerde ontwerpers en dat is ook waarom de koffie van Miss Morrison zo goed bij ons concept past, je proeft de passie!

Regelmatig krijgen we te horen dat onze koffie zo lekker is en sturen wij natuurlijk iedereen door naar de overkant waar ze de koffiebonen voor thuis kunnen kopen. Zo versterken we elkaar en delen elkaars klantenkring. Wij hadden ons geen fijnere samenwerking kunnen voorstellen en zijn heel blij met onze gepassioneerde, lieve buurtjes!

www.lu-st.nl