Locaties

Onze missie bij Miss Morrison is om mensen te laten genieten van verse koffie.

Wij selecteren zorgvuldig met veel aandacht de beste kwaliteit groene koffiebonen, om ze vervolgens zo perfect mogelijk voor jou te branden. Je kunt onze verse koffiebonen vinden in onze branderij op de Voorstraat en het Brugwachtershuisje aan de Koepoortbrug.

Branderij Voorstraat

Het kloppende hart van Miss Morrison is onze branderij op de Voorstraat, in de binnenstad van Delft.
In 2014 zijn we hier begonnen met het branden van verse koffiebonen. Wat begon met passie voor koffie, is intussen zoveel meer; het is onze huiskamer waar we onze vaste klanten van woensdag t/m zaterdag mogen begroeten als ze hun favoriete koffiebonen komen halen of wanneer ze binnenstappen voor een kop koffie. Achterin onze branderij is een klein gedeelte waar op de Italiaanse manier koffie gedronken kan worden; staand aan de bar de dagelijkse beslommeringen bespreken.

Benieuwd naar onze koffie?
Kom langs om kennis te maken of bestel de bonen via onze webshop.

Faradayweg

Begin 2018 hebben we er een tweede locatie bij gekregen op de Faradayweg. Deze locatie gebruiken wij om onze koffiebonen te branden.
Koffie branden is een ambacht; een intensief proces waarbij je gebruik maakt van al je zintuigen. In ongeveer 15 minuten het groene boontje omtovert tot een mooie bruin koffieboon waarmee je daadwerkelijk koffie kunt zetten. Op de Faradayweg zorgen onze branders ervoor dat er in alle rust gewerkt kan worden aan het creëren van smaakprofielen. Hierdoor krijgen onze koffiebonen hun eigen karakteristieke smaken.

Naast koffie branden geven we op de Faradayweg ook onze workshops.
Benieuwd hoe jij het beste uit je dagelijkse kopje koffie kan halen? Kijk hier voor ons workshop aanbod.

Wil je de beste espresso’s zetten? Miss Morrison geeft koffieworkshops! Hou de agenda in de gaten voor de exacte data.

Brugwachtershuisje

Samen met Stichting Stunt heeft Miss Morrison het ‘Koffiehuisje op de Brug’ in het brugwachtershuisje op de Koepoortbrug, die is ontstaan uit een gemeenschappelijke kijk op sociaal en duurzaam ondernemen. Stunt helpt mensen vanuit allerlei moeilijke situaties weer op de rails en maakt in haar leerwerkbedrijven vrijwel uitsluitend gebruik van restmaterialen. Bij Miss Morrison zijn ambachtelijkheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke prioriteiten.
De medewerkers die het brugwachtershuisje op vrijdag en zaterdag bemensen krijgen een complete Barista opleiding van Miss Morrison met als doel deelnemers in leerwerktrajecten van Stichting Stunt op te leiden tot professionele koffiemakers. Met deze unieke lokale samenwerking ontstaat een nieuw minileerwerkbedrijf.

Het ‘Koffiehuisje op de Brug’ is er voor iedereen die houdt van een lekkere kop koffie, maar moet bovenal een ontmoetingsplek zijn. Naast koffie drinken kunnen bezoekers er koffie en producten gemaakt uit restmaterialen in de werkplaatsen van Stichting Stunt kopen.
Elke vrijdag en zaterdag zijn we open voor koffie van 09:00 tot 14:00 uur.