gratis verzending > € 35,-

vers gebrand in Delft

wereldwijde impact

passie voor uitzonderlijke koffie

wereldwijde impact

Wij hebben andere koffie. Genieten met je hart is bij Miss Morrison het allerbelangrijkste.

Het geheim van de koffiebranderij in Delft

Ken je het gevoel dat je heel graag een verhaal wilt vertellen, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Dat is het verhaal van Miss Morrison, dé koffiebranderij in Delft. Het gevoel van een passie voor koffie. Een brandend verlangen voor een product met een verhaal dat je moet ervaren, omdat het niet onder woorden gebracht kan worden.

Na jaren van dromen en het schrijven van ondernemingsplannen besloten wij, Martin en Cisca, in de zomer van 2013 om het geheim van de koffiecultuur te ontdekken. We vertrokken voor een drieweekse roadtrip naar Toscane. Die reis heeft ons leven veranderd, want het bracht ons naar het geheim van goede koffie: het branden.

Bij koffie draait het om de juiste inkoop van groene bonen, het proces van branden en het creëren van smaak. Over dat laatste is er de afgelopen jaren veel gediscussieerd, maar de allermooiste gesprekken vonden plaats in de branderijen in Toscane.

Koffiebranden op de Voorstraat

Voor ons was de start van die reis de start van de branderij, want in april 2014 openden we de deuren van de Voorstraat om onze eerste klanten te verwelkomen.

“Miss Morrison is een begrip geworden. De branderij is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een plek, die niet alleen voor ons, maar ook voor anderen belangrijk is geworden. Een plek waar koffie mensen verbindt.”

Het ambacht van het koffiebranden hebben we ons eigen gemaakt en die mooie, blauwe Giesen W6 in het raam van de Voorstraat is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De koffiegeur die zich door de stad verspreidt ook niet. Meer dan ooit voelen we de verantwoordelijkheid om met Miss Morrison een verschil te maken in de mooie wereld van koffie. Elke koffie heeft een uniek verhaal en dat verhaal willen wij delen met jou.

“Onze missie is in de laatste jaren nooit veranderd. We willen mensen bewust laten genieten van hun dagelijkse kopje koffie.”

Door impact te hebben op de koffieketen, de boeren en families die de koffie voor ons telen en bewustwording te creëren bij koffiedrinkers dat koffie een vers product is. Net zoals je andere dagelijkse boodschappen koop je koffie, vers, bij je lokale koffiebrander. Pas dan kan je hart echt een sprongetje van blijdschap maken, wanneer je een kop koffie op tafel zet.

Drijvende krachten achter Miss Morrison

Cisca is bedenker en het creatieve brein achter Miss Morrison in Delft. Haar kennis en passie voor het koffieproduct is oneindig. Met haar Groningse nuchterheid, en snelle denkvermogen, is ze aanvoerder van ons team. Als expert staat ze voor de kwaliteit van onze koffiebonen. Ze kan nog wel eens stuiteren, want ze zit altijd vol ideeën, maar ze is altijd op zoek naar inspiratie en heeft een duidelijke visie.

Martin houdt niet van vroeg opstaan, maar om iedereen van verse koffie te voorzien doet hij het toch. Onze, van origine, docent vliegtuigbouwer heeft sinds januari 2018 het ambacht van het koffiebranden ontdekt en vindt dit stiekem veel leuker dan vliegtuigen. Gelukkig voor ons, want naast zijn handige skills is hij ook een hele gezellig collega. Hij praat met passie over koffie en draagt dit graag over aan anderen door het geven van inspirerende koffie workshops. Zijn drive om in de koffiebranderij te staan is om iedereen bij Miss Morrison vrolijk en tevreden de deur uit te laten gaan.

Onze koffiebranderij in Delft

Het kloppende hart van Miss Morrison is onze branderij op de Voorstraat, in de binnenstad van Delft. In 2014 zijn we hier begonnen met het branden van verse koffiebonen. Wat begon met passie voor koffie is inmiddels zoveel meer; het is onze huiskamer waar we vaste klanten van woensdag t/m zaterdag begroeten als ze hun favoriete koffiebonen komen halen. Natuurlijk stappen ze ook regelmatig binnen voor een overheerlijke kop koffie. Achterin onze koffiebranderij is een klein gedeelte waar we op de Italiaanse manier koffiedrinken: staand aan de bar, terwijl we de dagelijkse beslommeringen bespreken.

Contact

Miss Morrison Koffiebranderij in Delft
Voorstraat 7
2611 JJ Delft
contact@missmorrison.nl

Cisca – 0655806722
Martin – 0628480495

Elke zaterdag is onze koffiebranderij op de Voorstraat geopend van 9.00-17.00 uur

Parkeergelegenheid
Op loopafstand van de branderij bevindt zich onder meer de Phoenix parkeergarage.

Kvk: 74455273 || BTW:NL859907831B01

Koffie nerd Martin

Koffie Expert
martin@missmorrison.nl
06-28480495

Koffiebrander bij Miss Morrison

Creatief Brein
cisca@missmorrison.nl
06-55806722

OPENINGSTIJDEN KOFFIEBRANDERIJ

Elke zaterdag is onze koffiebranderij op de Voorstraat geopend van 09.00-17.00 uur.

Voorstraat 7
2611 JJ Delft
contact@missmorrison.nl

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft. De stadsbranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat in Delft, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop in Delft kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?