Welkom in onze wondere wereld van koffie... 

Onze Miss Morrison manier van koffiebranden is uniek. Het brandprofiel is leidend voor de smaakontwikkeling van je koffiebonen. Met Miss Morrison hebben we ervoor gekozen om alleen volgens de ‘medium roast’ te branden met de hele simpele reden; wij willen dat koffie een klein bittertje heeft, maar ook nog de mooie smaken van de natuur bevat.

Want koffie moet je ontdekken.

 

 

Koffie

Koffie is een prachtig product uit de natuur en we willen je kennis laten maken met de vele smaken die allemaal in dat kleine, groene boontje zitten. De geuren in je koffiekop moeten je meenemen naar de landen van oorsprong. En het ontdekken van de smaken moeten een glimlach op je gezicht toveren!

We selecteren onze koffiebonen niet alleen op de beste kwaliteit qua herkomst, maar we houden ook van koffie met een goed verhaal. En dus vind je in onze groene bonenopslag zoveel mogelijk eerlijke koffie. Daarnaast moet onze koffie (welke soort dan ook) te zetten zijn met elke zetmethode zodat niet alleen je espresso, maar ook je cappuccino perfect tot z'n recht komt in je koffiekop.

Singles >

Blends >

Cups >

Ontdek hier meer producten

Shop hier onze bestsellers

Miss Morrison Koffiebranderij

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft en Staphorst. De koffiebranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur in Delft en in Staphorst iedere donderdag van 15:00 tot 19:00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat 7 in Delft en aan de Wethouder Ohmannstraat 6 in Staphorst, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?