Over je bestelling

De drukke feestdagen staan weer voor de deur. We doen onze uiterste best om jouw pakketje op tijd te bezorgen en werken hiervoor samen met onze betrouwbare partners van PostNL en Goodzrun. Helaas hebben we vorig jaar ook gemerkt dat we, ivm de drukte, in de periode rondom de feestdagen niet altijd kunnen garanderen dat pakketten tijdig worden geleverd.
Wil je dat je bestelling op tijd binnen komt? Zo kun je ons helpen

Bestel doordeweeks en ruim op tijd, zodat je pakketten vroeg de branderij kunnen verlaten. Zo vermijden we de meest drukke dagen en gaan je pakketten nog op tijd met de bezorgdiensten mee.
Wees thuis om je bestelling persoonlijk aan te kunnen nemen.
Bestellingen verlaten onze branderij op woensdag en vrijdag.

We wensen je alvast fijne feestdagen!

 

Koffie

Koffie is een prachtig product uit de natuur en we willen je kennis laten maken met de vele smaken die allemaal in dat kleine, groene boontje zitten. De geuren in je koffiekop moeten je meenemen naar de landen van oorsprong. En het ontdekken van de smaken moeten een glimlach op je gezicht toveren!

We selecteren onze koffiebonen niet alleen op de beste kwaliteit qua herkomst, maar we houden ook van koffie met een goed verhaal. En dus vind je in onze groene bonenopslag zoveel mogelijk eerlijke koffie. Daarnaast moet onze koffie (welke soort dan ook) te zetten zijn met elke zetmethode zodat niet alleen je espresso, maar ook je cappuccino perfect tot z'n recht komt in je koffiekop.

Singles >

Blends >

Cups >

Ontdek hier meer producten

Shop hier onze bestsellers

Miss Morrison Koffiebranderij

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft. De stadsbranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat in Delft, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop in Delft kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?