gratis verzending > € 50,-

passie voor uitzonderlijke koffie

wereldwijde impact

Koffie workshops

"Om ons voor te bereiden op de aanschaf van een espressomachine, hebben we ons opgegeven voor de barista workshop. De koffie workshop was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk en heeft mij inzicht gegeven hoe ik straks met mijn eigen machine aan de slag kan." Sylvana

Koffie workshops in Delft

De locatie voor de workshops van Miss Morrison is onze loods aan de Faradayweg 13 in Delft. Je schrijft je in voor jouw voorkeursdatum, zoals vermeld op de website.

Heb je een specifieke datum in gedachten, waarbij je met vrienden of familie een workshop wilt volgen? Martin denkt graag met je mee, dus stuur hem gerust een mailtje op martin@missmorrison.nl, zodat hij zijn beschikbaarheid kan checken. 

OPENINGSTIJDEN KOFFIEBRANDERIJ

Elke zaterdag is onze koffiebranderij op de Voorstraat geopend van 09.00-17.00 uur.

Voorstraat 7
2611 JJ Delft
contact@missmorrison.nl

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft. De stadsbranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat in Delft, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop in Delft kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?