Miss Morrison geeft ook workshops om jullie koffieliefhebbers te fijne kneepjes bij te leren.

Koffie workshops

“Om ons voor te bereiden op de aanschaf van een espressomachine, hebben we ons opgegeven voor de barista workshop. De koffie workshop was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk en heeft mij inzicht gegeven hoe ik straks met mijn eigen machine aan de slag kan.” Sylvana

Aankomende Koffie Workshop

Datum Naam Prijs
Nader te bepalen Prive Barista training – thuis op je eigen machine inclusief alle materialen. € 89,-
19 maart 2020 – donderdag Barista workshop – Faradayweg 13 – 19 maart – 19.30 tot 22.00 uur € 49,-
26 maart 2020 – donderdag Cupping workshop – Faradayweg 13 – 26 maart – 19.30 tot 22.00 uur € 49,-
img_5061n

Barista Workshop Delft

Tijdens een barista training leren we jou hoe je met jouw espressomachine een goede espresso of cappuccino kunt maken. Daarbij nemen we je mee in de oorsprong van je koffiebonen, wijze van roosteren en de technische achtergrond van je machine. Al deze facetten spelen een belangrijke rol in het bereiden van een goede kop koffie. Deze workshop zal zich vooral richten op het bereiden van koffie met een espressomachine. 

DUUR: 2,5 UUR
KOSTEN: 49 PER PERSOON

Schrijf je nu in!

Naamloos AANGEPAST

Coffee to cup – koffie workshop

De koffie workshop Coffee to Cup! is een kennismaking met koffie, waarbij de focus ligt op het proeven en beoordelen van koffie, wat we ook wel cuppen noemen. Wat komt er allemaal kijken bij het proeven en beoordelen van de smaken van koffie? Kun jij citrustonen van karamelzoetheid of chocolade onderscheiden? We nemen je graag mee in deze wondere wereld en dagen je uit om jouw smaakpapillen te triggeren.

DUUR: 2,5 UUR
KOSTEN: 49 PER PERSOON

Schrijf je nu in!

martin barista 1

Barista training privé door koffie expert Martin

Onze koffie expert Martin komt bij jou thuis om op je eigen machine de perfecte afstelling van jouw espressomachine te realiseren, zodat ieder bakje espresso en cappuccino onevenaarbaar is. Net even dat extra beetje informatie, en aandacht, voor je machine. Kies de privétraining uit de lijst, zodat we samen een geschikte tijd en datum kunnen afspreken. De training is inclusief alle benodigde materialen, dus geen extra zorgen en investeringen. 

DUUR: 2,5 UUR
KOSTEN: 89,- PER PERSOON, MIN. 2 PERSONEN

Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor een Workshop

Workshop naam*

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer *

Aantal personen *

Workshop datum*

Opmerking

Koffie workshops in Delft

De locatie voor de workshops van Miss Morrison is onze loods aan de Faradayweg 13 in Delft. Je schrijft je in voor jouw voorkeursdatum, zoals vermeld op de website.

Heb je een specifieke datum in gedachten, waarbij je met vrienden of familie een workshop wilt volgen? Martin denkt graag met je mee, dus stuur hem gerust een mailtje op martin@missmorrison.nl, zodat hij zijn beschikbaarheid kan checken.