Gratis verzending vanaf 65 euro
Wekelijks vers gebrande bonen
Persoonlijke kwaliteitscontrole
Gratis verzending vanaf 65 euro
Persoonlijke kwaliteitscontrole

Koffie Workshop

Koffie workshop van Miss Morrison

Wil je leren hoe je je espressomachine zo goed mogelijk in kunt stellen? Waarom je moet zoeken naar een ‘muizenstaartje’ als je koffie uit de piston stroomt, ben je klaar met die crappy cappuccino’s of wil je je gewoon eens verdiepen in de smaak van koffie? Of ben je op zoek naar een origineel familie-, vrienden- of bedrijfsuitje? Dan ben je bij Miss Morrison aan het juiste adres. 

We spijkeren je kennis over koffie bij, leren je waar je op moet letten als je een goede espresso wil zetten en we geven je tips en tricks voor het goed opschuimen van melk voor de perfecte cappuccino. Gegarandeerd dat je naar huis gaat met de juiste techniek om, vanaf dan, elke dag te starten met de lekkerste koffie!

Een workshop duurt tussen de 1 en 1,5 uur. In Delft hebben we plaats voor 2 personen tegelijkertijd, de workshops hier worden op verzoek gegeven op vrijdagen om 12:30 uur. In Staphorst (branderij) hebben we plek voor 4 cursisten. De dagen en tijdstippen waarop we hier workshops geven gaan in overleg. 

Neem contact met ons op voor de details, vragen, of het inplannen van een Koffie Workshop!

Scroll naar boven

 

 

Gratis Thee!

Bij elke bestelling krijg je een gratis Miss Morrison verrassingsthee!

Wees er snel bij!