Shop local this holiday season...

Soms is het een goed idee om je vrienden, familie, medewerkers of relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Of gewoon even om ze te laten weten hoeveel je ze waardeert. En dan is een beetje inspiratie altijd fijn!

Met onze kerstpakketten brochure en producten op deze pagina kun je alvast een beetje in de stemming komen en ontdekken wat de mogelijkheden voor een lokaal kerstpakket zijn. Want 1 ding is zeker... met een lokaal pakket van Miss Morrison maak je pas echt iemand blij!

 

Feestelijke cadeau pakketten

Miss Morrison kerstpakketten >

Thema kerstpakketten >

Klein cadeau, groot gebaar >

Kerstmarkt Miss Morrison - donderdag 18 november

Wellicht ben jij er nog helemaal niet mee bezig, maar wij hebben ook dit jaar een aantal bijzondere kerstpakketten samengesteld die je nu online kunt vinden en die tijdens de feestperiode natuurlijk ook in onze winkel verkrijgbaar zijn.

Zoals je van ons mag verwachten, is elk pakket gevuld met hoogwaardige, ambachtelijk en lokaal geproduceerde producten. Kersttulbanden, lokaal gebrouwen bier, de lekkerste wijnen, chocolade of koekjes; voor elk budget hebben we een mooi pakket samengesteld.

En wil je onze kerstpakketten live komen bekijken of zelf een pakket samenstellen?? Kom dan naar onze kerstmarkt op donderdag 18 november in onze branderij aan de Faradayweg 13, Delft. We ontvangen je graag tussen 10.00 en 17.00 uur. Noteer de datum in je agenda en uiteraard staat de koffie voor je klaar!

PS: Heb je vorig jaar van je werkgever een slecht of geen lokaal pakket ontvangen en ben je nieuwsgierig geworden?? We leveren ook aan bedrijven en de catalogus ligt vanaf nu op de balie, dus die mag je op zaterdag gewoon meenemen. 😉

During this season of giving, let us take time to slow down and anjoy the good things in life.

Miss Morrison

Onze kerstfolder

Wij hebben onszelf de afgelopen weken helemaal ondergedompeld in de Kerstsfeer. Kerstmuziek op, kerstversiering ophangen, kerstkoekjes bakken… we hebben alles uit de kast getrokken om na het overweldigend succes van vorig jaar een sfeervolle kerstcatalogus 2021 voor je te maken.

Want wat we eind vorig jaar hebben geleerd is dat het soms gewoon een goed idee is om je medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Of om ze te laten weten hoeveel je ze waardeert. En dan is een beetje inspiratie van altijd fijn!

Met onze kerstpakketten brochure kun je alvast een beetje in de stemming komen en ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor een lokaal kerstpakket.

PS: Heb je vorig jaar van je werkgever een slecht of geen lokaal pakket ontvangen en ben je nieuwsgierig geworden?? We leveren ook aan bedrijven en de catalogus ligt vanaf nu op de balie, dus die mag je op zaterdag gewoon meenemen. 😉

Ontdek hier meer producten

Shop hier onze bestsellers

Lokaal ondernemen

Bij Miss Morrison werken wij het liefste samen met lokale ondernemers die dezelfde visie hebben als wij en die hun eigen producten ambachtelijk en met liefde maken.
Ook dit jaar hebben we geprobeerd om verrassende kerstpakketten samen te stellen, passend bij elk budget en thema.

Bij het samenstellen van de pakketten is ons uitgangspunt geweest dat alle pakketten een gevarieerd aanbod van lokale producten moeten hebben. We hebben hiermee een mooie range aan pakketten kunnen samenstellen. Wil je extra artikelen toevoegen? Dat is uiteraard mogelijk. Laat ons weten welke producten je extra wilt toevoegen in je pakket.

Ook hebben we zorgvuldig gekeken naar de mogelijkheid om kleine aanpassingen te doen, zodat je pakket persoonlijk is afgestemd op degene aan wie je het geeft.

Wil je bijvoorbeeld een alcoholvrij pakket? Dan vervangen we de producten voor een 0% variant of sap.

GOED OM TE ONTHOUDEN:
Wegens het overweldigende succes van vorig jaar, weten we dat de vraag naar lokale kerstpakketten groot is. Bestel op tijd je pakket, zodat je zeker weet dat alle producten leverbaar zijn. Wil je zeker zijn van een uitgebreide keuze en beschikbaarheid van de producten? Plaats dan je bestelling zo spoedig mogelijk. We kunnen je keuze dan direct vastleggen.

Alle pakketten worden gemaakt en persoonlijk bij je afgeleverd thuis in de week voor kerst (16 tm 21 december), zodat je verse producten in je pakket hebt.

Kerstpakketten(3)

Miss Morrison Koffiebranderij

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft. De stadsbranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat in Delft, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop in Delft kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?