Chocolade

When coffee sleeps, it dreams of chocolate

Chocola

Bonbons >

Repen >

Cookies >

Ontdek hier meer producten

Shop hier onze bestsellers

Miss Morrison Koffiebranderij

De chocolade van Miss Morrison is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit chocolade in combinatie met onze eigen Miss Morrison koffie. Onze chocolade wordt gemaakt door Van der Burgh Chocolade uit Delft. De samenwerking tussen Miss Morrison en Van der Burgh Chocolaad uit Delft is ontstaan vanuit liefde voor onze ambachten, het creëren van smaken en de passie voor onze producten. Daarnaast is de combinatie van koffie en chocolade een combinatie die nooit fout kan gaan.

Welkom in onze chocoladehaven, waar passie en zoetheid samenkomen! Ontdek een wereld van voortreffelijke smaken en hemelse lekkernijen die jouw smaakpapillen zullen prikkelen. Bij Miss Morrison zijn we er trots op dat we premium chocolade repen maken die verwennerij opnieuw definiëren.

Chocolade van Miss Morrison

Elk stukje chocolade is een meesterwerk, zorgvuldig vervaardigd door Van der Burgh Chocolade. Wij geloven in de kunst van het maken van chocolade en zorgen ervoor dat elke hap een symfonie van smaken is. We gebruiken alleen de beste ingrediënten om onze chocoladerepen te maken. Van rijke, fluweelzachte cacao tot zorgvuldig geplukte noten en fruit en onze Miss Morrison koffie: onze toewijding aan kwaliteit komt tot uiting in elke heerlijke creatie. Of je nu verlangt naar de klassieke allure van pure chocolade, de romige gelukzaligheid van melkchocolade of de verrassende wendingen van exotische smaken, ons gevarieerde assortiment komt tegemoet aan alle voorkeuren.

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft. De stadsbranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat in Delft, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop in Delft kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?

Zakelijke koffiescan

Algemene voorwaarden

Betalen en verzenden

Koffie in Delft