Zwangerschapsverlof Cisca

Deze aankomende werkweek is mijn laatste week voor mijn zwangerschapsverlof start. Ik had graag door willen werken, aangezien december de aller leukste maand is om te werken, maar dat vindt iedereen om mij heen niet heel verstandig…
Dus.. deze week nog even de laatste puntjes op de i (en natuurlijk even rekken tot de kerstmarkt die we aanstaande donderdag in de branderij organiseren 😊) en dan neem Martin Miss Morrison volledig over.

De aankomende maanden zullen er wat kleine wijzigingen zijn binnen onze bedrijfsvoering, maar uiteraard hopen we dat jullie er zo min mogelijk van merken.
Wat misschien het meest belangrijk is om te weten is dat we vanaf nu alle online bestellingen op WOENSDAG en VRIJDAG bij ons de branderij uit zullen gaan.
Daarnaast zien jullie een aantal nieuwe gezichten op de Voorstraat voorbij komen, want we krijgen op zaterdag hulp uit ons koffie netwerk.

Aanstaande zaterdag helpt Pascalle ons met koffie zetten, cadeau’s inpakken en zal ze gezellig met jullie een praatje maken.

In de decembermaand zijn er wat afwijkende openingsdagen, dus hou onze socials en nieuwsbrief goed in de gaten wanneer we extra open zijn. Of haal natuurlijk gewoon je verse koffiebonen bij een van onze verkooppunten bij jou in de buurt.

Ik wens iedereen mooie feestdagen, wees lief voor Martin 😉 en ik hoop jullie weer snel te zien op de Voorstraat!