COLUMN CISCA

Guess who’s back?? (AGAIN!!)
Stiekem ben ik nooit weg geweest. Want afgelopen december en in januari heb ik jullie natuurlijk nog op de Voorstraat geholpen met verse koffie. En eerlijk gezegd heb ik mij in de maanden eromheen ook niet echt verveeld, want op de achtergrond werd ik nog veel betrokken bij Miss Morrison.

Sinds de zomer heb ik alle rust gehad om te kunnen aarden. Op een afstand kijken naar alle mooie ondernemers avonturen, een stabiele gezinssituatie creëren en langzaam nieuwe toekomstdromen vormgeven. Wat daarbij al vrij snel duidelijk was, is dat Miss Morrison loslaten moeilijker zou worden dan dat ik dacht. Onze commitment hadden we tot december vastgelegd, maar gelukkig is Miss Morrison loslaten helemaal niet nodig!
Mijn input wordt enorm gewaardeerd en ik mag mij nog met veel dingen bemoeien (you know me…). Ik voel mij nog steeds ‘part of the team’. 😊
Eigenlijk is de samenwerking van beide kanten zo goed bevallen, dat ik nu Miss Morrison ambassadeur wordt. En daar ben ik natuurlijk super trots op!
Mijn creatieve brein krijgt achter de schermen alle vrijheid om mee te denken in de running business en de vakidioot in mij mag zich nog steeds verdiepen in de kwaliteit van de koffie.
Ik voel mij als een vis in het water en misschien wel vrijer dan ooit… Ik geniet van de koffie, alle vertrouwde geuren, de toffe gesprekken en successen die we met ons leuke team behalen.

Een vaste column in de nieuwsbrief is nieuw. Er is mij gevraagd om mijn koffie avonturen met je te delen en ik beloof je om je mee te nemen in de wondere wereld van Miss Morrison.

Met een team van nieuwe ondernemers aan het roer, het team met oude ondernemers achter de brander en met Mieke op de zaterdagen, voelt deze stap niet meer dan logisch. Het voelt als thuiskomen.

Ik hoop dat je door mijn column een inkijkje krijgt in alle avonturen van Miss Morrison en hoop je natuurlijk snel weer te zien. Op de Voorstraat of achter de schermen…
Tot snel!

Liefs Cisca

PS: Er begint, dankzij Mieke haar energie op de zaterdagen, weer wat ongrijpbaars op de Voorstraat te bruisen. En dan voel je dat het goed zit, want de Voorstraat krijgt weer z’n vertrouwde vibe terug. Maar… Mieke heeft het druk en kan wel een leuke collega gebruiken.

Wil je ook onderdeel worden van het Miss Morrison team?? Stuur je cv en motivatiebrief naar: delft@missmorrison.nl