NIEUW COLUMN CISCA: ZOMER

De zomervakantie staat voor de deur en ik kijk er dit jaar enorm naar uit!

Niet omdat er een luxe vakantie naar een ver oord is gepland, maar we hebben dit jaar juist heel veel zin om onze eigen omgeving weer opnieuw te ontdekken.

Want meestal ga je op vakantie om nieuwe plekken te ontdekken. Ik hou ervan om ddat onrustige gevoel te hebben waarin je tijd te kort hebt om je nieuwe omgeving te ontdekken, inspirerende plekken of hippe terrasjes af te struinen en (in elk geval, wat mij betreft) de leukste koffieplekken ontdekken.

Van het ontdekken van eten en drinken word ik vaak heel erg blij (en hyper), dus of dit nou de meest ontspannende vakanties zijn weet ik eigenlijk niet, maar gelukkig word ik er wel van.

Maar omdat we in Nederland vaak ook hele mooie zomers hebben, de rest van je buurt wel op vakantie is (en het dan vaak lekker relaxed op straat is) en het we de meiden vaak gelukkig maken met een terrasje in de stad of speeltuin in de buurt, hebben we voor dit jaar besloten om lekker relaxed onze eigen omgeving te ontdekken. Immers, onze stad (en omgeving) heeft jaarlijks zoveel toeristen die naar Delft komen… waarom draaien we het niet eens om??

De winkel gaat dit jaar weer twee weken dicht, dus Miss Morrison moeten we helaas overslaan, maar ik kijk er naar uit om lekker door de stad te slenteren om een koffietje te drinken (en bij te kletsen) bij @letsbakeastory, @ koffieenzodelft of @molenderoos. Of om lekker neer te ploffen op het terras van @decentraledelft. En over terrassen gesproken… de tuin van @einsteindelft is een verscholen plekje waar je in de namiddag en avond nog heerlijk kunt genieten van de zon (en een lekker drankje!).

Dus, kom je mij tegen op het terras of nippend aan m’n cappuccino… wij hebben vakantie, dus voel je vrij om gezellig aan te schuiven!

Liefs Cisca

PS: De winkel gaat dit jaar weer twee weken dicht, dus vergeet niet om je favoriete bonen in te slaan.