Kantoorkoffie

Nu de versoepelingen langzaam worden doorgevoerd en de meeste mensen weer een dag per week op kantoor mogen werken, wil je natuurlijk 1 ding NIET: je medewerkers vieze koffie drinken. Helemaal niet als ze intussen gewend zijn aan lekkere koffie thuis…

We hebben goed nieuws voor je, want dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet!
Voor kantoren hebben we, naast onze single koffies, ook een mooie kantoorblend. Een krachtige koffie met arabica en robusta bonen (voor net wat extra beetje pit in je kopje) die geschikt is voor in volautomaten.
Bittere, donkere chocolade tonen vormen de basis voor deze blend en zoete afdronk zorgt dat deze koffie mooi in balans is.

Onze koffieblends zijn met zorg samengesteld en hebben elk een uniek karakter. De blends bestaan uit een mengeling van verschillende soorten koffiebonen. Bij het ontwikkelen van een blend zorgen we ervoor dat alle eigenschappen van de individuele koffies harmonieus met elkaar worden gemengd voor de perfecte smaak.

Denk jij dat de koffiemachine op je werk toe is aan verse koffie??
Neem dan contact op via martin@missmorrison.nl en Martin komt persoonlijk bij je langs op kantoor om de koffiemachines met onze verse koffie af te stellen.