Hiep, hiep, hoera!!

We zouden het in alle hectiek bijna vergeten: het 6-jarig bestaan van Miss Morrison.
2 April 2014 ging de deur van de Voorstraat voor de allereerste keer open. Het moment waarop we besloten om de sprong te wagen en het ondernemersavontuur tegemoet te treden. Ik weet nog goed dat de eerste periode vol spanning en onzekerheid was, maar wel met een bepaalde ‘excitement’.  

Gek genoeg zitten we nu in precies dezelfde emoties van spanning en onzekerheid, alleen dan min het ‘excitement’ en mét een extra emotie erbij: de angst om alles te verliezen wat we de afgelopen zes jaar hebben opgebouwd.

Het afgelopen half jaar ging alles voor de wind. We zaten in een goede koffieflow. Maar na de maatregelen van 15 maart  moesten we binnen een week ons gehele businessmodel omgooien. En sinds alle maatregelen staat de Faradayweg er verlaten bij. Hoe gek kan het lopen?

Eerlijk? Op dit moment weten we niet of we het 7-jarig jubileum kunnen vieren. Maar niemand kan in deze periode zo ver vooruitkijken. Elke dag is anders.

We vinden het vooral erg verdrietig dat we onze klanten niet meer ‘normaal’ kunnen ontvangen op de Voorstraat. We denken aan alle horecaondernemers met wie we samenwerken en die hard getroffen worden door alle maatregelen. En alle mooie bedrijven waar we onze koffie schenken; die staan er nu leeg en verlaten bij. Zielloos.

Maar zoals jullie van ons gewend zijn geven we natuurlijk niet op!

Onze koffie blijft de moeite waard om voor te vechten. Want heel simpel… we hebben gewoon de lekkerste koffie van Delft! Dus rijden we met onze bakfiets rond door Delft en omstreken. En houden we vast aan alle lieve reacties die we van jullie ontvangen bij het afleveren van de koffie. Aan alle hartverwarmende support. Alle hulp die wordt aangeboden.

Lieve mensen, hou deze energie vast! Deze aanmoediging hebben niet alleen wij, maar ook alle ondernemers om ons heen (nu of straks) nodig.
We moeten hier samen uitkomen als stad en waar ik mij aan vasthoud als ik het even niet meer zie zitten, is dat we over een paar maanden weer voorzichtig een plaatsje kunnen bemachtigen op een van de mooie terrassen van Delft. Dat we tegen elkaar kunnen zeggen: hebben we mooi geflikt met z’n allen. Cheers!

Xx Cisca

PS: Om alle bevriende ondernemers die onze koffie schenken een hart onder de riem te steken, delen we aanstaande zaterdag cadeaubonnen van deze bedrijven uit.
Iedereen die koffie komt kopen, mag één keer met twee dobbelstenen gooien. Gooi je met twee stenen totaal 6?? Dan heb je prijs en krijg je een cadeaubon mee om (hopelijk) na 28 april te kunnen besteden.