Happy 2022

De laatste 2 dagen van december… de tijd dat we normaal gesproken altijd in alle hectiek zitten en terugkijken op wat het jaar ons gebracht heeft. Dat we uitkijken naar een nieuw jaar vol kansen, mogelijkheden en plannen.

Voor het eerst voelt het anders. Het idee dat morgenavond onze 0% theebubbel om klokslag 0.00 uur knalt, de oliebollen op tafel staan en het jaar 2021 voorbij is voelt nog zo ver weg. De tijd heeft voor mijn gevoel het afgelopen jaar een beetje stil gestaan.

2021 was voor ons een herhaling van 2020. Gelukkig met iets meer structuur en minder stress. Want ons voornemen eind vorig jaar om minder te vechten tegen de realiteit en beter voor onszelf en gezin te zorgen, heeft voor ons goed uitgepakt. Het leven en de situatie nemen zoals het is en meer meegaan met de flow.

Ik ben benieuwd hoe jij het ervaart, maar ik denk dat we allemaal een eigen manier hebben gevonden om veerkrachtig te zijn in de huidige situatie waarin we nu leven. We draaien ons hand niet meer om voor een lockdown of (booster)prik en ook het dragen van een mondkapje of houden van 1,5 meter afstand zit al in helemaal in ons systeem.

Wij waarderen de rijen met mensen die elke week op zaterdag hun koffie komen halen enorm! Dat Martin soms amper tijd heeft om te lunchen, neemt hij voor lief.
Met elke online bestelling zijn we ontzettend blij, juist omdat we nu ook zien dat onze koffie nu niet alleen in Delft wordt gedronken, maar naar steeds meer plekken in Nederland wordt verstuurd.

Iedereen die blij wordt van onze verse koffie (jij dus!!!) en een zakje koffie koopt of vrienden, buren en bekenden enthousiast over ons vertelt, draagt bij aan het succes van Miss Morrison! Dus dankjewel daarvoor!

Voor 2022 hebben we dan ook niet veel grootse plannen of wensen, behalve dat we hopen dat je onze verse koffie blijft drinken. 

Veel liefde, geluk en vergeet niet om 2022 te starten met een happy dance!!

Liefs Cisca, Martin en Anne