COLUMN CISCA: WE BEGINNEN MET THEE

First things first; wat een leuke reacties zijn er binnen gekomen op het feit dat ik een column ga schrijven voor de nieuwsbrief van Miss Morrison! Daar word ik wel heel blij van, want naast dat ik met jullie mag kletsen over mijn favoriete onderwerp koffie, wordt het ook gewoon gewaardeerd. 😉

Het voelt wel een beetje tegenstrijdig om dan in mijn tweede column te starten met thee, maar ik voel dat ik hier gewoon mee moet beginnen.
Want naast koffie, hebben we natuurlijk ook een hele mooie range aan verse theesoorten in het assortiment. We hebben altijd erg ons best gedaan om de mooiste theeën bij jullie te introduceren. Daar krijgen we altijd veel complimenten over, maar uit persoonlijke ervaring kan ik je ook vertellen dat veel theesoorten niet door de kwaliteitscontrole komen. Maar… we hoeven daar sinds een aantal maanden niet meer alleen over te beslissen, want we hebben er bij Miss Morrison een professioneel proefpanel bij; de dames die hier op kantoor zitten…😊
De samples die hier niet door de keuring komen (of voordat ze de branderij bereiken al worden ingenomen), worden op kantoor zorgvuldig geproefd en besproken. En het grappige is… de range aan theesoorten is hier op kantoor intussen flink toegenomen.
Alles in de mooiste blikjes en uitgestald in de koffie corner.

Als ik daar dan steeds langs moet lopen en wordt geconfronteerd met het toenemende aantal thee soorten, dan maakt mij dat natuurlijk reuze nieuwsgierig en dus zijn we (opnieuw) gaan proeven.
En euhm,… eerlijk?? We moeten de dames gelijk geven, want er zaten een paar mooie theesoorten bij! Natuurlijk houden we dit niet voor onszelf en willen we jou natuurlijk ook de kans geven om deze te proeven.

We hebben daarom een ‘thee van het moment’ bedacht. Een tijdelijk verkrijgbare thee als aanvulling op ons huidige assortiment thee.
Om zoveel mogelijk theesoorten de kans te geven, is er een beperkt aantal kilo’s ingekocht en dat betekent dus ook dat de thee (voorlopig) niet weer terugkomt.

De eerste thee die we bij jullie willen introduceren is de Rooibos Happy Chai.
En de naam zegt het al… een thee waar je blij van wordt, want deze rooibos thee heeft een zachte, zoete smaak van vanille in combinatie met chai kruiden (kaneel, kardemom, gember, peper). Een perfecte thee om de overgang van koudere naar de warmere dagen mee door te komen. 

De aankomende periode zullen we nog meer van deze mooie theesoorten introduceren, dus laat vooral weten wat je ervan vindt. Want zo is maar gebleken… een professioneel panel van theeproevers hadden we bij Miss Morrison nog niet, maar laat ons wel weer met een nieuw perspectief kijken. En dit is toch wel echt de essentie van de mooiste producten ontdekken. Enjoy!

Liefs Cisca

PS: Aanstaande zaterdag mag ik Mieke een dagje helpen met de Paasdrukte. Zie ik je verschijnen in de winkel??