COLUMN CISCA: DANCE LIKE NOBODY’S WATCHING

JAAAHHH…. Ik kan soms zo blij worden van alle leuke, creatieve dingen die ik mag doen, dat ik het liefst even wil gillen! Of een dansje wil maken! En geloof mij… dat laatste doe ik regelmatig… ☺️ Jullie hebben natuurlijk geen idee wat er allemaal achter de schermen speelt en nog niet eens de helft van wat er wordt bedacht zien we uiteindelijk terug bij Miss Morrison, maar de positieve vibes van dit project, wil ik even met je delen.

Bij Miss Morrison heeft het bij mij nooit alleen om koffie gedraaid. Ik weet, juist nu meer dan ooit, dat het proces ernaar toe en de mensen erom heen veel belangrijker zijn. Wat meestal begint als een ingeving, is nu heel concreet. Want we hebben voor Moederdag dit jaar niet alleen de mooiste pakketten bedacht, maar ook echt een superleuke goodie!

Ik heb mijn creativiteit de afgelopen weken mogen stoppen in nieuwe ontwerpen voor onze tassen. Je weet wel… die hele handige katoenen tassen die echt OVERAL voor te gebruiken zijn.

In de stad zie ik zoveel mensen ermee lopen en ik slijt ze zelf ook voor het leven, dat ik het tijd vond voor een nieuw exemplaar.
Plus, de mooie dagen komt eraan en dan wil je in de stad, op vakantie of met je boodschappen natuurlijk wel rondlopen met een hip zomers exemplaar.
Toen ik mijn idee en opzet pitchte, werd er niet alleen leuk op gereageerd, maar natuurlijk werd er ook direct in meegedacht. Dit is intussen ruim twee maanden geleden en voordat alles definitief naar de drukker kan moet er flink wat werk worden verzet.
En ken je dat gevoel dat je met smart wacht op een pakketje… vorige week kwamen de tassen EINDELIJK binnen in de branderij. Net op tijd voor onze vaste fotograaf Renske om ze vast te leggen voor de socials en ook dit was weer een dag waarop ik ’s avonds de dag afsluit en van enthousiasme een dansje maak.

Want na ruim een jaar had ik weer de kans om met deze prachtige, getalenteerde vrouw samen te werken. De hele dag met koffie, thee en mooie producten in de weer om de mooiste beelden voor Miss Morrison te fotograferen.
Er wordt op zo’n dag onwijs veel gelachen en onze energie samen zorgt soms voor zoveel creativiteit dat we kortsluiting krijgen van alle knetters!

Ook iets waarvan je geen idee hebt zodra je de Voorstraat binnenwandelt, onze socials voorbij ziet komen of als je onze koffiedrinkt, maar waarvan ik altijd wel stiekem hoop dat je deze energie voelt.

Want de meest gestelde vraag die ik de afgelopen maanden heb gehad is; mis je Miss Morrison niet? En eerlijk gezegd mis ik het absoluut niet. Want ik ben gewoon nog onderdeel van dit hele mooie koffie avontuur.

Natuurlijk is er een andere eigenaar, maar daarvan krijg ik (en ook Mieke trouwens) de volledige vrijheid om mijzelf te zijn door mijn creativiteit en mijn kennis aan te boren.
Ik voel mij rijker nu ik een nog grotere Miss Morrison familie om mij heen heb, maar ook dat ik nog steeds werk met de vertrouwde mensen om mij heen. Koffie minded mensen die snappen waar het bij Miss Morrison om draait. Dat (kleine) geluksmomentje dat terugkomt in je dagelijkse kopje koffie. Van koffieboer tot jou. Iedereen die geniet van de mooie producten waarvan we het voorrecht hebben om er dagelijks mee te mogen werken. Dat is de reden dat we elke dag weer keihard werken in de branderij.

Ik heb intussen weer wat tassen ingeslagen voor mijn eigen collectie, cadeautjes opgestuurd naar mijn liefste vriendinnen en leuk om te weten; ook alle mensen met een abonnement krijgen deze aankomende maand een exemplaar toegestuurd.
En aangezien de tassen verkrijgbaar zijn in beperkte oplage; wees er snel bij om je favoriete tas te scoren. Voor je liefste moeder, vriendin, buurvrouw of natuurlijk gewoon voor jezelf! 💕

Liefs Cisca