Betalen en verzenden

Betalen & Verzenden

De drukke feestdagen staan weer voor de deur. We doen onze uiterste best om jouw pakketje op tijd te bezorgen en werken hiervoor samen met onze betrouwbare partners van PostNL en Goodzrun. Helaas hebben we vorig jaar ook gemerkt dat we, ivm de drukte, in de periode rondom de feestdagen niet altijd kunnen garanderen dat pakketten tijdig worden geleverd.
Wil je dat je bestelling op tijd binnen komt? Zo kun je ons helpen

Bestel doordeweeks en ruim op tijd, zodat je pakketten vroeg de branderij kunnen verlaten. Zo vermijden we de meest drukke dagen en gaan je pakketten nog op tijd met de bezorgdiensten mee.
Wees thuis om je bestelling persoonlijk aan te kunnen nemen.
Bestellingen verlaten onze branderij op woensdag en vrijdag.

We wensen je alvast fijne feestdagen!

Betalen & verzenden

In de webwinkel van Miss Morrison koop je de beste koffie, die gebrand wordt in de eigen Koffiebranderij. Je leest alles over de smaakprofielen in de productomschrijvingen van de online koffiewinkel, maar wil je een koffie proeven? Breng dan een bezoek aan Miss Morrison in Delft of Staphorst.

Bestel je online, dan kun je betalen door middel van iDeal. Verzenden doen wij voor een vast tarief, namelijk € 6,95. Voor bestellingen vanaf € 65,- hoef je geen verzendkosten te betalen, dus dat is mooi meegenomen! Alle bestellingen gaan bij ons op woensdag & vrijdag de deur uit.
Op vrijdag t/m dinsdag besteld?? Je bestelling wordt verzonden op woensdag.
Op woensdag t/m donderdag besteld?? Je bestelling wordt verzonden op vrijdag.

Miss Morrison Koffiebranderij

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft en Staphorst. De koffiebranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur in Delft en in Staphorst iedere donderdag van 15:00 tot 19:00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat 7 in Delft en aan de Wethouder Ohmannstraat 6 in Staphorst, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?

Zakelijke koffiescan

Algemene voorwaarden

Betalen en verzenden

Koffie in Delft en Staphorst