It has always been about coffee...

Kopie van Kopie van Zonder titel

Laatste nieuws

Happy 2022

Door Rolf | 30 december 2021

De laatste 2 dagen van december… de tijd dat we normaal gesproken altijd in alle hectiek zitten en terugkijken op wat het jaar ons gebracht heeft. Dat we uitkijken naar…

Recept: salade met koffiesaus

Door Rolf | 8 december 2021 |

Heb jij al bedacht wat je tijdens het kerstdiner op tafel gaat zetten? Bij ons staat er eerlijk gezegd nooit iets ingewikkelds op tafel. De dagen voor Kerst zijn altijd heel erg druk en er is weinig tijd om uitgebreid boodschappen in huis te halen. Dit recept voor de salade met eendenborst filet, vijgen, walnoot…

Feestdagen drukte

Door Rolf | 29 november 2021 |

Even een mededeling van huishoudelijke aard. Want… de drukke feestdagen staan weer voor de deur. Weet dat we onze uiterste best doen om jouw pakketje op tijd te bezorgen en werken hiervoor samen met PostNL en de mannen van Goodzrun. Helaas hebben we vorig jaar gemerkt dat we, ivm de drukte, in de periode rondom…

Wat onze klanten zeggen

Al sinds Cisca en Martin in Delft hun koffiebranderij zijn gestart koop ik mijn koffiebonen bij Miss Morrison. En waarom? Omdat iedere kop koffie een genot is: heerlijk en smaakvol. Iedere dag opnieuw. Ook nu ik verhuisd ben naar Zeeland, bestel ik mijn koffie nog steeds bij hen ook omdat ik de filosofie ondersteun om bij kleine koffieboeren tegen een passende prijs de beste bonen in te kopen. Bovendien bewonder ik de passie van Cisca en Martin voor hun bedrijf. Top!!

  • Mieneke

Vanaf de geboorte van koffiebar Miss Morrison neemt ze een bijzondere plek in in de harten van vele Delftenaren. Sowieso is het super cool dat we in Delft een lokale koffiebranderij hebben met mensen die vol passie de meest fantastische bonen tot superieure koffie branden.

  • Anna Maria

Best coffee you can buy in Delft. Really. Wonderfully aromatic and freshly roasted, locally. The staff are knowledgeable and happy to give expert advice on coffee brewing. They also deliver locally on a bike.

  • Marcin D

I've been buying coffee beans from Miss Morrison for over a year now, and I'm very happy to have such a good roastery in Delft. The quality is great and the price is good too. I like that I can get 10% more beans by using a refillable container.

  • Chris Martin

Ik hou van deze plek, hun koffie is geweldig, de mensen zijn vriendelijk en de sfeer is ronduit aangenaam.

  • Sven van Leeuwen

Miss Morrison Koffiebranderij

Miss Morrison is dé koffiebranderij van Delft. De stadsbranderij is iedere zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je vindt ons op de Voorstraat in Delft, dus kom gerust eens langs voor een vers bakje koffie! Ook voor een koffie workshop of een barista workshop in Delft kun je zeker weten bij ons terecht, dus zien we je snel?